Passagekontroll för campingplatser.

RF Camp är ett komplett system som kombinerar tålig RFID-teknik med en specialskriven programvara för kontroll av bommar och lås på campingplatser. Obehöriga fordon och personer kan därmed undvikas på campingen och i sanitetsutrymmen. RF Camp kan enkelt integreras med bokningsprogrammet Optimize.

Identifiering
Identifieringen av gästerna sker med hjälp av beröringsfria kort i kreditkortsformat. Korten innehåller inget batteri utan aktiveras av läsarstationen vilket gör att de kan användas år efter år. Korten kan smidigt läsas av på 60cm avstånd vid bilpassager eller på 30cm vid sanitetsutrymmen och andra dörrar. Det finns också möjlighet att trycka t.ex. sin logotyp på korten.

Programvara
RF Camp bygger på ett windowsprogram för enkel kortadministration och styrning av bommar och lås. Programmet är förberett för 16 avläsningsstationer för att lätt kunna växa och anpassas till olika campingplatser.

Alla händelser visas kontinuerligt i realtid på skärmen och sparas i en logg. Det innehåller också funktioner för kort som övergriper alla spärrar för t.ex. personal, brandkår, etc. Det finns också möjligheter att enkelt stänga av entréer under vissa tider eller vissa dagar.

Systemet
Vi kan leverea  kompletta system inklusive Optimize, bommar, läsarstationer och ID-kort. Även de enstaka komponenterna kan levereras för att modernisera och uppgradera befintliga system. Vi har också tagit fram en enklare variant av RF Camp där ingen överordnad dator används för att köra programvaran. Säkerhetsnivån blir då lägre, men systemet blir enklare och billigare.
 
För bommar, rotationsgrindar etc samarbetar vi bland annat med Intergate AB i Strömstad.